Om oss

Bergen venesenter ble startet i 2016. Vi holdt i starten til på Fantoft, men er nå i hjertet av Bergen. Du finner oss i Xhibition Shopping Senter, kun noen meter fra bybanen, busser og parkeringshus. 
shutterstock_163452293
Ved Bergen venesenter ønsker vi å gi størst mulig trygghet for pasientene ved å kun ha lokale kirurger som behandlere. Dette betyr både en større fleksibilitet i forhold til hvilke dager som passer deg, men også en større trygghet i etterkant av behandling. 
Komplikasjoner til åreknute-behandlinger, er svært sjeldent.
Likevel er vårt mål at du skal føle deg trygg, ikke bare under behandling, men også i etterforløpet. 

Våre kirurger har bred og lang erfaring innen behandling av åreknuter. Derfor mener vi at Bergen venesenter har det beste tilbudet til deg. 

Når man skal få utført en privat behandling, er også pris en faktor. Vårt mål er at vi alltid skal være konkurransedyktig på også dette området, noe vi absolutt er. 

 

Vi behandler og fjerner åreknuter med moderne metoder som medisinsk lim, steam, skum og heklenål. Behandlingen er skånsom, uten operasjonssår. Våre karkirurger har stor erfaring innen moderne åreknutebehandling.

Komplett behandlingstilbud for pasienter med åreknuter
Vi undersøker og behandler alle typer åreknuter, og alle pasienter undersøkes med ultralyd for kartlegging i forkant av behandlingen. Selve behandlingene utføres skånsomt via små innstikk i huden, og etterlater seg derfor ingen operasjonssår. 
 
Individuell behandling 
Hver behandling er forskjellig, og våre karkirurger vil vurdere hvilken behandlingsmetode som passer for hver enkelt pasient. Det er vanlig å kombinere to eller flere behandlingsmetoder for å få et optimalt resultat, og behandlingsopplegget skreddersys til hver enkelt pasient.

Vi ønsker deg velkommen til oss for behandling. 

Ansatte

 

Espen

   Dr. Espen Gubberud

       gubberud@bergenvenesenter.nosvein

   Dr. Svein Amundsen

       amundsen@bergenvenesenter.no


Gustav

   Dr. Gustav Pedersen

       pedersen@bergenvenesenter.no