Behandling

Vi behandler og fjerner åreknuter

Bredt behandlingstilbud for åreknuter
åreknuter_Bergen_Venesenter
Vi behandler og fjerner åreknuter med moderne metoder som medisinsk lim, laser, skum, radiofrekvens og heklenål.Behandlingen er skånsom, uten operasjonssår.

Våre karkirurger har stor erfaring innen moderne åreknutebehandling.
Siden Bergen Venesenter startet i 2016, har vi stadig hatt en økning i henvendelser. Vi har opparbeidet oss til å bli den største åreknuteklinikken på vestlandet. 
 
Vi har alltid tilgjengelige kirurger for behandling eller underøkelse:

 

bestill_bergen_venesenter 
 

forundersøkelse_Bergen_VenesenterTrygg behandling
Vi undersøker og behandler alle typer åreknuter, og alle pasienter undersøkes med ultralyd for kartlegging i forkant av behandlingen. Selve behandlingene utføres skånsomt via små innstikk i huden, og etterlater seg derfor ingen operasjonssår. 

Behandling med moderne metoder, gir bedre resultater enn gammeldags kirurgi. Vi er også spesialister på å korrigere tidligere mislykket kirurgi for åreknuter. 


Individuell behandling
Hver behandling er forskjellig, og våre karkirurger vil vurdere hvilken behandlingsmetode 
som passer for hver enkelt pasient. 

Det er vanlig å kombinere to eller flere behandlingsmetoder for å få et optimalt resultat, og behandlingsopplegget skreddersys til hver enkelt pasient.
 

Vi tilbyr følgende behandlinger for åreknuter:

Vi benytter oftest laser eller radiofrekvensbehandling. Prinsippet er at blodåren utsettes for varme og dermed lukkes. Denne metoden brukes på de fleste tilfeller, etter pasientens ønske. 

Åreknutebehandling med skleroterapi (prisliste)
Vi benytter hyppig skleroterapi som tilleggsbehandling der det er små karnøster. Et blodåre-irriterende stoff (Aethoxysclerol) settes inn i nøstet, og vil irritere blodåreveggen. Blodåren vil da klebe seg sammen for godt. 

Åreknutebehandling med heklenålsfjerning (prisliste)
Ofte brukes heklenålsteknikk, som et supplement til annen behandling. Denne behandlingen sikrer et bedre kosmetisk resultat. 

Den mest moderne laserbehandlingen med Nd:YAG (prisliste)
Vi kan behandle sprengte blodårer både i ansiktet og på beina. Et eget kjøleanlegg reduserer varmefølelsen. 

Åreknutebehandling med medisinsk lim (prisliste)
Vi benytter noen ganger medisinsk lim, som behandlingsform. Blodåren vil da lukkes helt. Slik medisinsk lim har vært i bruk i over 50 år, og en en trygg og god behandling. 

 bestill_bergen_venesenter